Notícies FBME

AVANÇAMENT DEL CALENDARI ELECTORAL

A instàncies de la Direcció General d’Esports se’ns va requerir dur a terme un avançament dels terminis del calendari electoral donada l’exepcionalitat i l’allargament del procés.

Així doncs,i seguint les indicacions d’aquest organisme, la Junta Gestora de la FBME va aprovar per acord de Junta la modiicació dels terminis i va fer entrega d’aquesta documentació el passat 3 de maig. Aquesta va ser corregida i entregada de nou els 5 i 6 de maig i, fins avui dilluns 10 de maig no hem rebut confirmació de que aquesta sigui correcte. Com es pot veure, la FBME va dur a terme totes les passes amb temps per tenir marge per informar-vos d’aquests canvis però s’han perdut tres dies.

D’aquesta manera, a partir d’avui i fins dia 12 de maig (dimecres) es poden presentar reclamacions al cens electoral que està exposat a la web de la Federació i a l’oficina des del passat 19 de març de 2021. Les reclamacions presentades hauran de ser resoltes per la Junta Electoral abans de dia 17 de maig. A continuació, el següent termini a destacar és la presentació de recursos davant el Tribunal Balear de l’Esport fins dia 20 de maig. Aquest tindrà fins dia 31 de maig per resoldre.

El termini per a la presentació d’avals a assembleista serà des de dia 1 de juny fins dia 15 de juny.

La publicació de les candidatures a assembleista definitives es farà dia 12 de juliol.

Teniu el calendari complet a continuació.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *