Federa’t

QUÈ ÉS LA LLICÈNCIA FEDERATIVA?

És un carnet on acredita la vostre condició com a esportista federat i practicant del vostre esport favorit a muntanya, a la vegada que porta una assegurança esportiva en cas d’accident esportiu, sempre intentat que s’ajusti a les vostres necessitats, lo més possible i que vos cubrirà en els riscs associats a la pràctica esportiva en muntanya que estau realitzant.

Encara que per estar federat/da obteniu descomptes o avantatges en diferentes institucions, enguany, suma’m la nostre col·laboració amb la REAJ (Red Española de Albergues Juveniles), sense cost adiccional pel federat/da on hi ha nombrosos avantatges extra aportats a la llicència federativa.

QUINS AVANTATGES HI PORTA?

Aqui tens 10 motius per federar-te...

Podràs identificar-te com a esportista federat/da i fomentar el respecte i la conservació pel medi ambient.

Descomptes als refugis del Consell Insular.

I ara també, enguany 2022, amb el carnet gratuït d’Alberguista REAJ, pots veure els diferents refugis a Espanya.

Podràs accedir als cursos organitzats per l’EBAM, així com a cursos d’iniciació, guia de Club, reciclatge fins als de Tècnic Esportiu Nivell 1 o 2 amb preus reduïts o descomptes per estar federat/da.

Ets totalment lliure de poder formar part d’un Club o federar-te directament, de forma independent a la FBME.

En qualsevol moment, podràs ampliar la cobertura si finalment fas un viatge desitjat o simplement, per si ho necessites.

 

També es pots adquirir a l’afiliciació amb la FEDME i guadir dels seus avantatges, així com també participar en els seus esdeveniments.
*Només vàlid a cobertures A, B, C, D i E.

Presentant la teva llicència federativa pots gaudir fins a un 10% de descompte a les tendes col·laboradores amb la Federació.

Per estar federat/da pots optar a inscriurer-te de forma preferent als esdeveniments organitzats per la FBME, així com a descomptes dels preus de inscripció.

I si tens l’ampliació FEDME, podràs participar als esdeveniments que estiguin organitzats per aquesta entitat.

Acreditant que estàs federat/da, pots acudir al Doctor Miguel Chiacchio de la Clínica Juaneda, sol·licitant cita al telèfon 600 413 171 i guardir del teu descompte.

Un altre avantatge, és que per estar federat/da pots a optar a les subvencions de la FBME com a esportista o a subvencions de la Direcció General d’Esports, així com per desplaçaments a la península per competicions o interilles, entre altres, sempre que es compleixin els requisits demanats.

Un cop federat/da, rebràs un correu electrònic al teu mail, indicant el procediment per descarregar-se la APP de la FBME, on obtindràs de forma totalment gratuïta, la teva llicència digital, accès a les noticies de darrera hora, enllaços d’interés i més…