Notícies FBME

REUNIÓ AMB LA CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Avui migdia ha tingut lloc una reunió conjunta entre la Conselleria de Medi Ambient i Territori i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

En ella s’hi han tractat diferents temes relacionats amb la pràctica dels esports de muntanya dins els espais naturals protegits, sobretot dins la Serra de Tramuntana, i diferents situacions esdevingudes aquests darrers mesos.

Des de la FBME valorem positivament els resultats d’aquesta trobada. S’ha acordat l’establiment d’una sèrie de reunions periòdiques per tractar els temes a resoldre i anar fent feina de cara a la relació esports de muntanya i conservació de l’espai. Igualment, s’ha de destacar la voluntat, tant del Conseller com del Director General, de si hi hagues un tema d’urgència tenir fil directe amb ells per solucionar-lo l’abans possible.

En resum, hem fet arribar la idea de la necessitat de diàleg amb l’administració ambiental per el bé dels nostres esports de muntanya. Pensem que és un bon inici per començar a treballar d’aquí per endavant.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *