Comitè d’Escalada

El dia 8 d’abril de 2011 es creà la nova vocalia d´escalada que serà encapçalada per Samuel Rial amb el suport d’un equip de feina, formant així­ un nou comitè d’escalada.

Aquest comitè vol donar informació d’allò que es fa al nostre món via: e-mail, triptics, rocodroms i un blog (escaladafbm.blogspot.com) i també dur a bon port altres com: trobades, competicions, reequipament d’escoles, parlar amb propietaris de zones amb problemes d’accés, mantenir contacte amb els clubs, etc.

A continuació, s’adjunten una sèrie de documents que poden ser d’interés:

  • Fitxa reequipaments. Aquest és un document que s’haurà d’emplenar en el moment en que es realizti un reequipament d’una via. Això permetrà tenir un control més exhaustiu de l’estat de les vies d’escalada dins el nostre territori.
  • Sol·licitud per realitzar activitats als ENP. Per poder dur a terme reequipaments és necessari demanar autorització a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca. Sense aquesta autorització no es donarà el material.
  • Declaració sol·licitud material. El comitè d’escalada de la FBME disposa de tota una sèrie de material per el reequipament de les vies d’escalada (xapes i reunions). Per a poder disposar d’aquest, s’haurà d’emplenar la solicitud corresponent i portar-la signada en el moment de recollir el material.
  • Solicitud de material per a reequipaments de vies.
  • Sol·licitud d’accès per a la pràctica d’escalada a la Finca de Son Torrella. Gràcies al conveni regulador i col·laborador amb la Finca de Son Torrella, teniu accès regulat al Pà de Figa de Son Torella, on hi consten limitacions.

Notícies comitè escalada FBME 

Pots seguirnos a: