FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

Què puc fer quan…?

En la nostra pàgina web depèn del dispositiu que facis servir…

    • Ordinador o tablet: a dalt de tot et surtirà un desplegable i podràs escollir entre: català, inglés i espanyol.

    • A travès d’un mòbil: pitjam a la paraula menu per a què s’obri el desplegable i un cop de dins, al final de la llistat, veurem el desplegable d’idiomes.

És una carnet que es porta adjunt a la llicència federativa anual, què s’acredit, mostrant el logo rodó taronja que porta la teva llicència digital.

Aquest carnet porta milers de descomptes i no únicament als refugis o hostels, si no també, a diferentes empreses com Balearia, Transmed, llogers de cotxes, etc.. Revisa la seva pàgina web REAJ i descobreix-ne més!

També pots revisar l’apartat CARNET ALBERGUISTA REAJ per a més informació.

En aquest cas, el més ràpid es contactar amb el teu Club (si correspon) o amb la oficina de la Federació a través del mail secretaria@fbmweb.com, explicant la situació i et reenviaran el mail novament.

De totes maneres… No et preocupis!
Recorda descarregar-te la APP FBME per accedir a la teva llicència digital i trobaràs totes les dades importants i molta més informació.

Tot depen de la modalitat en la que et federis, tendràs uns avantatges o altres, aqui et deixam la pàgina FEDERA’T per a què puguis informar-te de les diferents modalitats i dels seus avantatges.

Simplement has d’anar a la pàgina www.reaj.com i en descomptes > nacionals, trobaràs les diferents empreses col·laboradores, clicant sota elles, accederàs a la informació per poder gaudir dels seus descomptes.

Recorda que per acreditar el teu carnet alberguista REAJ, basta mostra la teva llicència federativa per la part que surt el logo rodó taronja.

Sí, les cobertures sempre es podrà ampliar a una més gran però en cap cas, es pot tornar enrera o reduïr la cobertura.

  • Com la pots ampliar?

Si estàs federat/da a un Club, contacta amb ells i t’explicaràn el seu procediement. Per norma general, s’abona l’import corresponent a la diferencia de preu + un recàrrec de gestió de 3€.

Si bé, estàs federat/da de forma independent, és a dir, per lliure. Hauràs d’enviar un mail a secretaria@fbmweb.com amb el teu nom complet, dni i l’assegurança a la que vols ampliar. Et contestarem amb les passes a seguir.

No oblidis revisar els apartats de SPAM, PROMOCIONS, CORREU NO DESITJAT, etc… Al teu sistema de correu electrònic.

I si encara així, no el trobes, contacta directament amb el teu Club (si correspon) o amb la Federació al mail: secretaria@fbmweb.com

Tens tota la informació a la teva disposició a la pàgina EN CAS D’ACCIDENT. On trobaràs el protocol a seguir, el model de declaració del parte d’accident i els telèfons de contacte directes, més importants.

També, recorda revisar l’apartat ASSEGURANÇA, on podràs visualitzar les clíniques concertades o la pòlissa d’assegurança esportiva.

Ara la nostra pàgina web, està preparada per poder tramitar online, assegurances temporals per un o més dies.

El primer de tot, et recomanan que hi vagis a: ASSEGURANÇA TEMPORAL per estar ben informat/da del que entra i com funciona, abans de tramitar i més tard, si així ho desitjas podràs fer la tramitació online directament a la mateixa pàgina.

Per poder optar als descomptes per a menors d’edat, necessites que els teus fills/es tenguin menys de 18 anys.
Atenció: es compren que els menors d’edat són tots aquells/es que no cumpliràn els 18 en l’any vigent a la llicència federativa.

Trobaràs el formulari i les pases a seguir per realitzar la sol·licitud en: DESCOMPTES PER A MENORS.

És molt senzill i intuïtiva! En aquesta pàgina: APP FBME, podràs descarregar-te un petit tutorial on tens el pas a pas de con descarregar-te la APP i poder accedir a la teva llicència federativa digital.

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:

Matins: De dilluns a divendres de 09 a 14 hores.
Horabaixes: dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Dilluns i divendres horabaixa: TANCAT

Carrer de l’Uruguai, s/n, 1 pis.
Velòdrom de les Illes Balears
07010 – Palma de Mallorca

+34 971 29 13 74
www.fbmweb.com
info@fbmweb.com