Curses per muntanya,  Notícies FBME

“DESAFÍO FAS” PUNTUABLE PER LA COPA

Per no perjudicar a aquelles persones que, amb la reducció del calendari de la Copa Balear de Curses per Muntanya en línia, es trobaven amb la impossibilitat de poder acabar aquest circuit per manca d’una cursa de llarga distància, el Comitè de Curses per Muntanya ha decidit el següent:

  • Que la cursa per muntanya “Desafío FAS”, que tindrà lloc el proper 2 de juny, sigui puntuable per la Copa Balear de Curses per Muntanya en línia dins la modalitat de llarga distància. Aquesta seguirà puntuant també pel calendari de la Lliga de Curses per Muntanya.

 

D’aquesta manera, totes aquelles persones que fins a les hores no havien pogut participar en cap cursa de llarga distància, encara tenen possibilitats de ser finalistes del circuit participant a “Desafío FAS”, “Marató Muntanyes d’Artà” i “Mancor Xtrem”.

Lamentem les molèsties que aquest fet un hagi pogut causar però pensem que és una opció per donar oportunitat a aquelles persones que vulguin acabar la Copa Balear de Curses per Muntanya.

 

Atentament,

Xisco Fanals

Director del Comitè de Curses per Muntanya

Un comentario

  • Josep Antoni Sastre

    Hola Xisco,
    Si DESAFIO FAS, és puntuable per la copa , els Veterans A i els Veterans B els seguireu puntuant com a dues categories o una de Veterans ?? La FAS no separa A i B.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *