Notícies FBME

JA ET POTS FEDERAR PER ELS DARRERS 4 MESOS DE L’ANY!

A partir d’avui ja podeu tramitar la llicència federativa per lliure per els darrers 4 mesos del que queda de 2020. Recordau que només tindrà validesa entre dia 1 de setembre de 2020 i dia 31 de desembre de 2020.

Teniu 3 opcions:

  • OT AUTONÒMICA. Equivalent a una llicència AUT-2. Cobertura únicament dins la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Activitats: excursionisme, campaments, marxa i senderisme, rocòdrom, alpinisme, escalada, barrancs, curses per muntanya, espeleologia, raquetes de neu, esqui de muntanya, snow muntanya, vies ferrades, marxa nòrdica i splitboard.

  • OT NACIONAL. Equivalent a una llicència B. Cobertura a Espanya, Andorra, Pirineu Francés, Portugal i Marroc. Activitats: excursionisme, campaments, marxa i senderisme, rocòdrom, alpinisme, escalada, barrancs, curses per muntanya, espeleologia, raquetes de neu, esqui de muntanya, snow muntanya, vies ferrades, marxa nòrdica i splitboard.

  • OT CxM AUT. Equivalent a una CxM AUT. Cobertura únicament dins la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Activitats: competicions i entrenaments de curses per muntanya amb els requisits que especifiquen els reglaments.
  • AMPLIACIÓ FEDME. A partir de l’1 d’octubre.

La resta de cobertures (C, D i E) no gaudeixen de descompte per els darrers 4 mesos de l’any.

Per federar-vos, heu de seguir aquest enllaç: https://fbm.playoffinformatica.com/FormLlicenciaWeb.php?accio=accio_new_llicencia_web

2 Comentarios

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *