General

COMUNICAT COMITÈ DE CURSES PER MUNTANYA COVID-19.

Benvolguts amics i amigues,

Després de meditar-ho i consultar-ho i essent plenament conscients de la situació en la que ens trobem a dia d’avui i amb la incertesa dels dies que venen el Comitè de Curses per Muntanya de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada vol comunicar el següent:

  • Queden suspesos els calendaris oficials de curses per muntanya d’aquest 2020. Això vol dir que no hi haurà Copa, ni Lliga, ni Copa de Cronoescalades i KM-Vertical.
  • Queden suspesos els campionats de Balears que quedaven per celebrar-se en alguna de les competicions que quedaven en peu.
  • De moment, i fins que no es normalitzi la situació, no s’elaborarà cap calendari oficial de cara al 2021 donat que ens trobem en una situació de total incertesa.

Pensem que ara és el moment on la prudència i la responsabilitat han d’anar per davant de qualsevol competició i situació que pugui posar en risc a qualsevol persona. Així i tot, us animem a seguir corrent i descobrint les muntanyes i nou indrets que és el que sempre ens ha caracteritzat.

Sense res més a afegir,

Salut i muntanya!

Comitè de Curses per Muntanya

Federació Balear de Muntanyisme i Escalada.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *