General

NOVA COL·LABORACIÓ AMB «FEIM KILÒMETRES»

Us anunciem que la FBME ha arribat a un acord de col·laboració amb Feim Kilòmetres!

Com bé sabeu, Feim Kilòmetres és «tot allò que té a veure amb l’experiència de sumar kilòmetres. Portal web dedicat a les curses de muntanya, les curses populars, el triatló, el duatló, el ciclisme, l’alpinisme, l’escalada, el senderisme i als esports d’aventura en general. Aquí trobaràs  les entrevistes i els millors moments del programa que amb el mateix títol que feim a Ib3 ràdio. També hi podràs llegir articles d’opinió i altres entrevistes, propies de la web. El prorama de la ràdio el presenten els periodistes Joan Martí Mercè Valero, amb la col·laboració de la infermera i nutricionista Lucía Barca i el professor, cinèfil i crític cultural Carlos Suñer. Les seccions que nodreixen el programa són: ActualitatEl Xip de la setmanaL’AvituallamentCorrem i Llegim i La Pel·lícula». 

A la seva plana web hi trobareu més informació, podcasts, articles, etc.: www.feimkilometres.com

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *