Curses per muntanya,  Notícies FBME

ANUL·LACIÓ KM-VERTICAL CORNADORS

Per la present, i per no interferir en el bé de l’esport de muntanya i dels valors de l’esport, el Comitè de Curses per Muntanya i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada ha decidit anular la prova KM-Vertical Cornadors prevista per el proper 10 d’agost. Així es possibilita la consecució d’altres activitats esportives populars previstes per part de l’Ajuntament de Sóller en el marc de les festes de Biniaraix.

Aquesta decisió arriba després de que el Comitè de Curses hagi respectat els tempos de presentació de documentació per a totes les autoritzacions (imatges adjuntes) però, després de que el Servei d’Activitats Classificades del Consell Insular de Mallorca demanés informe al Consistori solleric aquest emetés informe desfavorable al·legant que “hi havia altres proves coincidents en espai i temps”.

Havent rebut aquesta resposta, el Comitè va cercar l’alternativa de fer una sortida ja dins el municipi d’Escorca, per no perdre una prova i perjudicar als i les esportistes i haver d’aplaçar un campionat de Balears. Però, davant les característiques del recorregut no complia els requisits mínims per ser campionat de Balears de KM-Vertical, i per no perjudicar altres esdeveniments de l’Ajuntament de Sóller, s’ha pres la decisió d’anular la prova i desplaçar el campionat de Balears a la cursa CxM Vertical Tramuntana del proper 18 d’agost.

Així doncs, demanem disculpes per les molèsties que aquests canvis us hagin pogut ocasionar.
Rebeu una cordial salutació,

Xisco Fanals Reynés                                                                          Xisco Colom Canals
Director Comitè Curses per Muntanya                                                     President F.B.M.E

 

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *