Notícies FBME

PRESENTEM LA NOVA APP FBME

Benvolguts clubs, amics i federats

Ja tenim operativa la App de la Federació, de la qual us hem estat parlant darrerament, i amb la llicència digital posada en ella.

Ja es pot descarregar i instal·lar (de moment disponible per a Android i en uns dies per als que tingueu IPhone també estarà disponible) i fins a final d’any la sotmetrem a proves per deixar la versió definitiva llista per a la temporada 2021.

És imprescindible que el correu electrònic dels vostres socis federats que teniu a la plataforma PalyOff sigui correcte i estigui actualitzat, ja que altrament no rebran l’email amb les indicacions de crear la contrasenya per accedir a l’aplicació.

També, si tenen la seva foto posada a la plataforma, aquesta apareixerà en l’app i en la llicència digital.

Hi ha molts que tenen posat el correu electrònic de el club i així no podran instal·lar correctament l’aplicació. Us preguem que aviseu als vostres socis federats d’això i els informeu que s’actualitzin si adreça de correu electrònic o que es facin una si no tinguessin.

Penseu que per al proper any 2021, la llicència serà digital i el plástcio el deixarem tan sols per als que ho desitgin.

Adjunt teniu un tutorial explicatiu sobre la descàrrega i instal·lació de l’aplicació.

Qualsevol dubte, ja ens l’anireu comentant.

3 Comentarios

  • David colomar

    Bones,
    Fa unes setmanes em vaig federar amb el Club Sa Milana, i encara no he rebut el vostre e-mail per poder descarregar-me la llicència.
    Es saber si encara no m’heu enviat mail.
    Gràcies.

  • Antoni Horrach

    Hola,
    He instal.lat l’aplicació al enllaç que m’enviaren, he intentat registrar-me i quan avisa que han enviat al meu correu una notificació, no la reb. ho he intentat moltes vegades.
    El correu es el correcte.
    Gràcies.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *