Notícies FBME

CONSIDERACIONS RESPECTE AL PAS A LA FINCA DE S’ALQUERIA NOVA

Davant la regulació de pas a la finca de s’Alqueria Nova per l’accés al mirador de n’Alexandre Ximelis a sa Gubia vista a les xarxes socials fa uns dies, la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada es va posar en marxa per verificar que aquest accés era privat i, efectivament, així és.

 

Avui dia 25 d’agost, hem participat a una reunió conjunta a l’ajuntament de Bunyola amb el batle del municipi, la Directora del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana i la propietat per arribar a punts en comú i fer alguns aclariments.

 

De moment, des de la FBME, i fins que no es formalitzin les propostes presentades, recomanen ajustar les possibles excursions als horaris i dies assenyalats:

De diumenge de divendres de les 8h a les 17h. No està permés accedir-hi en dissabte.

 

Un comentario

  • Gabriel

    Tengo entendido que el camino fue construido/arreglado con fondos públicos y se firmó un convenio para permitir el paso, con algunas condiciones. ¿Se ha revisado este convenio?, ¿está vigente?, ¿las limitaciones se ajustan al mismo?.
    Gracias,

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *