CONSIDERACIONS RESPECTE AL PAS A LA FINCA DE S’ALQUERIA NOVA

Davant la regulació de pas a la finca de s’Alqueria Nova per l’accés al mirador de n’Alexandre Ximelis a sa Gubia vista a les xarxes socials fa uns dies, la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada es va posar en marxa per verificar que aquest accés era privat i, efectivament, així és.

 

Avui dia 25 d’agost, hem participat a una reunió conjunta a l’ajuntament de Bunyola amb el batle del municipi, la Directora del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana i la propietat per arribar a punts en comú i fer alguns aclariments.

 

De moment, des de la FBME, i fins que no es formalitzin les propostes presentades, recomanen ajustar les possibles excursions als horaris i dies assenyalats:

De diumenge de divendres de les 8h a les 17h. No està permés accedir-hi en dissabte.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *