Marxes Senderistes «Cadascú pel seu compte»

Benvingudes i benvinguts a les marxes senderistes «Cadascú pel seu compte«!

Aquesta nova modalitat de marxa neix amb la intenció de mantenir viu l’esperit dels circuits senderistes que vam començar l’any 2019 i que ara volem mantenir tot i adaptant-nos a aquesta nova normalitat que ens toca viure. Per això, des de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada us proposem una sèrie d’itineraris que haureu d’anar completant durant el que queda d’any amb els vostres mitjans i quan volgueu sempre complint les mesures sanitaries corresponents.

Amb la col·laboració de Colonya Caixa Pollença.

COM FUNCIONARAN LES MARXES?

Com hem dit, des de la FBME us proposam uns recorreguts que teniu disponibles al Wikiloc de la FBME. A cada recorregut trobareu la informació per visualitzar la ruta, fer-ne el seguiment, veure els punts important, etc. A més, el wikiloc de la FBME disposa de l’avantatge de poder seguir la ruta en directe per si teniu dubtes de per on va l’itinerari.

Quan aneu a fer el recorregut, l’heu de gravar amb un dispositiu GPS i després enviar-lo al comitè de senders (senders@fbmweb.com) perquè en pugui fer la seva verificació i dur el seguiment de les proves realitzades. El track s’haurà d’enviar amb un arxiu GPX o amb un link on es pugui descarregar l’arxiu.

Per ser finalistes haureu de completar un 75% de tot el quilometratge que forma el circuit abans  de dia 31 de desembre.

Recordeu que es tracta d’un format en total autosuficiencia i que haureu de dur tot el material necessari vosaltres.

Es tracta d’un format no competitu en el que no compta el temps emprat sinó la distància recorreguda.

QUÍ POT PARTICIPAR?

Totes les persones federades amb la FBME o amb la FEDME poden participar ja que disposen d’assegurança en cas d’accident.

COM M’HE D’INSCRIURE?

Les inscripcions es faran a través de la pàgina web SportsManiacs i tindran un cost de 5€ per tot el circuit.

Tots els participants que aconsegueixin finalitzar el circuit tindran un obsequi conmemoratiu.
Els resultats s’aniran publicant a la web de la Federació.

MATERIAL RECOMANAT

Motxilla, aigua, menjar, dispositiu GPS, calçat i roba adeqüats, telèfon mòbil amb l’aplicació Wikiloc instal·lada, petita farmaciola.