Escalada,  General,  Notícies FBME

PRESELECCIONATS/DES DEL GRUP DE TECNIFICACIÓ D’ESCALADA 2023-2024

GRUP DE TECNIFICACIÓ D’ESCALADA FBME 2023-2024

Aquest projecte va dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i 25 anys que estiguin interessats amb el món de l’escalada de competició i pretén ser una eina per potenciar les habilitats i augmentar les capacitats d’aquests dins el món de la competició. Per poder entrar a aquest grup hi haurà un procés de selecció on es valorarà el nivell físic-tècnic i actitud dels aspirants, es triaran fins a 12 joves (de les modalitats femení, masculí i Paraescalada, sempre que es compleixin els requisits) per formar part durant la temporada 2023-2024 de tecnificació en escalada. Aquesta tecnificació és durà a terme a través de entrenaments específics i concentracions a on es cercarà la millora d’aspectes físics i psicològics per poder augmentar el seu rendiment en les competicions.

El termini de presentació dels currículums esportius dels/les joves aspirants a les proves de selecció d’aquest equip, ja està obert fins dia, 6 de gener de 2023.


REQUISITS I TOTA LA INFORMACIÓ:
 (al botó blau)

Una vegada rebuts els currículums esportius dels/les joves aspirants, els candidats pre-seleccionats per a dur a terme les proves de selecció són els següents:

LLISTAT PRESELECCIONATS:

 1. ADRIAN MAYORAL
 2. ALEX ESCOBAR
 3. BLANCA RIERA
 4. DANIEL MENDAÑA
 5. GERARD FALCO
 6. GUILLERMO ANGUERA
 7. GUILLERMO LARES
 8. JAUME BORRAS
 9. MARIA AYALA
 10. MARTI MULET
 11. MARTINA VERT
 12. MATEU REBASA
 13. POL MOYA
 14. RAFEL BALLESTER
 15. RAFEL ROTGER
 16. SAMARA FERRAGUT
 17. SANCHO GARCIA
 18. XISCO VIVES
 19. *MARIONA MASCARO
 20. MARC ALARCON

 

SEGUIMENT (NO PRESENCIAL):

 1. BERNAT PASCUAL
 2. *ERIC LIU
 3. HECTOR HERNANDEZ
 4. LLUC GINARD
 5. MARINA REVERT

6 CHICAS

19 CHICOS

(*) FUERA DEL RANGO DE EDAD

 

Els quals queden convocats a una reunió i prova física per dissabte, dia 28 de gener del 2023, de 10 a 13 hores, a EsRocòdrom d’Inca. En aquesta reunió, s’explicarà el procediment que es durà a terme a les proves de selecció, així com les motivacions, objectius i de l’equip i també els requeriments dels aspirants.

Aquesta comunicació també es farà personalment als pre-seleccionats.

DOCUMENT OFICIAL: