General,  Notícies FBME,  Torrents i barranquisme

PRESELECCIONATS/DES DEL GRUP DE TECNIFICACIÓ D’ALPINISME 2023-2024

El grup de tecnificació d’alpinisme FBME pretén ser una plataforma per fomentar la millora de les habilitats per a la practica de l’alpinisme de dificultat. Per al procés selectiu a on es valorarà el nivell físic-tècnic dels aspirants, es triaran fins a 6 joves (meitat al·lotes i meitat al·lots, sempre que es compleixin els mínims) d’entre 18 i 25 anys per formar part durant el bienni 2023-2024 del grup de tecnificació en alpinisme

Una vegada rebuts els currículums esportius dels/les joves aspirants, els candidats pre-seleccionats per a dur a terme les proves de selecció són els següents:

Anguera Díaz, Guillermo

Dietrich Trias, Lluís

Garcia Salar, Gian Marcos

Julià Dols, Julen

Lorente Capellà, Miguel Àngel

Miranda Mercadal, Aina

Nicolau Grubel, Didac

Oliver Bonnín, Núria

Rotger Saletas, Pau

Vicens Canyelles, Josep

Vidal Vives, Jaume

 

Els quals queden convocats a una reunió dia 12 de gener del 2023, a les 19h, a la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, al Palma Arena. A aquesta reunió, s’explicarà el procediment que es durà a terme a les proves de selecció, així com les motivacions, objectius i de l’equip i també els requeriments dels aspirants.

Aquesta comunicació també es farà personalment als pre-seleccionats.

DOCUMENT OFICIAL: