General,  Notícies FBME

LLICÈNCIES FEDERATIVES 2023

CATALÀ

A partir del pròxim dilluns, 19 de desembre, ja podeu tramitar les llicències per la temporada 2023.

Per la gestió de llicències lliures, trobareu tota la informació a la nostra pàgina web, en quan a les llicències gestionades per Clubs, anireu rebent tota la informació a través del correu electrònic al llarg d’ aquests dies.

Enguany, la FBME, ha assumit la pujada de preus associats i/o derivats de les llicències federatives, però encara així, mantindrem els mateixos preus que l’any passat amb la única varietat o novetat, què la modalitat CXM AUT, desapareixerà i s’integra a la modalitat AUT-1.

La FBME, amb la intenció d’afavorir el medi ambient, recomana que obtingueu la vostra #llicènciafederativa2023 en format #digital a través de la nostra #APPFBME. Ja que està preparada per què en cas de no tenir cobertura, puguis visualitzar-la igualment. Per tant, si prefereixes la teva llicència en format plàstic, aquesta tindrà un cost extra de 5€.

En aquesta nova temporada, hi ha novetats en quant als descomptes en refugis i albergs, per això, presteu atenció els següents dies a les nostres xarxes socials i pàgina web per informar-te bé de les novetats.

Més informació en www.fbmweb.com

CASTELLANO

A partir del próximo lunes, 19 de diciembre, ya se podrán tramitar licencias para la temporada 2023.

Para las licencias libres, encontraréis toda la información en nuestra página web y en cuanto a las licencias tramitadas por Clubs, recibiréis toda la información por correo electrónico en estos días.

Este año, la FBME, ha asumido la subida de algunos costes asociados y/o derivados de las licencias, pero a pesar de ello se seguirán manteniendo los mismos precios que el año pasado, con la única variación y novedad de que la modalidad CxM AUT, desaparece y se integra en la modalidad AUT-1.

Con tal de favorecer el medio ambiente, recomendamos que obtengas tu #licenciafederativa2023 en #formatodigital a través de nuestra #APPFBME, la cual está preparada para que en caso de no tener cobertura, puedas visualizarla.
Recuerda que si prefieres tu licencia federativa en plástico, ésta tendrá un coste adicional de 5€ este año.

En esta nueva temporada, hay novedades en cuanto a los descuentos en refugios y albergues, por lo que presta atención en los siguientes días a nuestras redes sociales y también a nuestra página web para poder informarte bien de todas estas novedades.