General

CONVOCATÒRIA GRUP TECNIFICACIÓ ALPINISME 2023-2024

El grup de tecnificació d’alpinisme FBME pretén ser una plataforma per fomentar la millora de les habilitats per a la practica de l’alpinisme de dificultat.
A un procés selectiu a on es valorarà el nivell físic-tècnic dels aspirants, es triaran fins a 6 joves (meitat al·lotes i meitat al·lots, sempre que es compleixin els mínims) d’entre 18 i 25 anys per formar part durant el bienni 2023-2024 del grup de tecnificació en alpinisme.
Aquesta tecnificació és durà a terme a través de formació tècnica i concentracions a on es cercarà que les/els joves assoleixin un alt nivell en totes les modalitats que cal dominar a l’alpinisme de dificultat.

Els termini de presentació dels currículums esportius dels/les joves aspirants a les proves de selecció d’aquest equip ja està obert fins els 23 de desembre de 2022.

Tota la informació i requisits al botó: