General

SELECTIU CAMPIONAT ESPANYA BARRANQUISME

CONVOCATÒRIA SELECCIÓ BALEAR DE BARRANCS 2022

El pròxim dia, 20 de setembre, obrim el termini de la convocatòria per a la presentació de currículums esportius i tècnic, per a formar part de la nova Selecció Balear de Barrancs FBME pel Campionat d’Espanya de Barrancs FEDME.
Per tant, si sou un equip de dues persones (femení, masculí o femení/masculí – masculí/femení), podeu optar a aquesta convocatòria.

Més endavant, us presentem els requisits per a que tingueu la documentació preparada a temps i és molt important, presentar-la dins el termini.

El període de presentació de les candidatures, està establert des del dia, 20 de setembre fins al dia, 28 de setembre 2022.

La publicació i confirmació dels seleccionats/des, es realitzarà a través de les nostres xarxes socials (Facebook: Federació Balear de Muntanyisme i Escalada o en Instagram: @fbmuntesca) i a la nostra pàgina web: www.fbmweb.com, a partir del dia, 30 de setembre 2022.

De tots el currículums esportius i tècnic, seleccionarem 1 equip de 2 persones per a la nostra Selecció Balear de Barrancs FBME pel Campionat d’Espanya de Barrancs FEDME.
La configuració de la nostra Selecció Balear pot ser tant, mixta com masculí o femení.

CONVOCATÒRIA OFICIAL:

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *