Escalada,  General,  Notícies FBME

NOMENAMENT DEL NOU SELECCIONADOR D’ESCALADA

Font imatge: Photosport Mallorca

Com ja sabeu, el passat dia 12 de juliol 2022, va sortir la convocatòria per al nou/la nova seleccionador/a d’escalada.

Per tant, un cop finalitzat el termini. Ens complau informar-vos de que el nou seleccionador balear d’escalada per a la temporada 2023, serà Joan Gabriel Navarro. Qui té experiència com escalador de competició i com entrenador. A més a més, dirigeix i gestiona el Club i rocòdrom, EsRocòdrom d’Inca, juntament amb la seva parella.

Per tant i així d’aquesta manera, aprofitem per informar-vos que durant el que queda d’any, s’anirà fent la transició de tasques i gestió, de l’actual seleccionadora balear d’escalada, Tzeitel Bosch a Joan Gabriel Navarro.

Aprofitant la present, volem donar les gràcies pel seu interès, servei i acompliment d’aquesta labor, durant aquestes darreres temporades a Tzeitel Bosch.

 

S’adjunta document oficial:

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *