General

I PLOGGING FBME

I PLOGGING FBME

ÀREA TÈCNICA DE MEDI AMBIENT

El “plogga” o “plogging” consisteix a córrer i recollir escombraries. El “plogging” va sorgir fa 5 anys a Suècia i des d’aleshores s’ha estès la seva pràctica a d’altres territoris i arran del confinament de la pandèmia sanitària de la COVID-19 ha crescut exponencialment.


Així doncs, en motiu del dia de la Terra (22 d’abril) des de l’àrea tècnica de medi ambient de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada organitzem un “plogging” obert a tothom per així ajudar a mantenir netes les nostres muntanyes.
L’activitat estarà oberta entre el 22 d’abril i el 22 de maig!


Podeu participar individualment, amb el vostre club, associació, escola, institut, grup d’amics i amigues. L’únic que necessiteu són moltes ganes. I no només es pot fer corrent sinó també podeu participar caminant, anant d’excursió, quan aneu a escalar, fent algun torrent, etc.
Us podeu inscriure emplenant el formulari que trobareu en el següent enllaç: https://bit.ly/3KTkYMr.

*Per participar és obligatori disposar d’una assegurança en cas d’accident.


Una vegada inscrits, us afegirem a un mapa per poder veure aquelles zones on hem netejat!
Quan hagueu acabat la neteja, ens podeu enviar dades sobre la vostra recollida, i alguna foto al mail mediambient@fbmweb.com

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *