Notícies FBME

APROVADES LES MODIFICACIONS DE LA DOCUMENTACIÓ ELECTORAL AFECTADA PER LES RESOLUCIONS DEL TRIBUNAL BALEAR DE L’ESPORT

Ahir va tenir lloc l’assemblea general extraordinària que es va tornar constituir únicament per aprovar les modificacions de la documentació electoral que es va veure afectada per les resolucions del Tribunal Balear de l’Esport.

Concretament es va modificar l’article 10.1 del Reglament Electoral, el cens de tècnics i àrbitres, el quadre de característiques (a conseqüència de la modiicació del cens de tècnics i àrbitres) i el calendari electoral per adaptar-lo a les dates actuals.

Aquesta documentació serà entragada a la Direcció General d’Esports per a que sigui ratificada i, una vegada feta, es penjarà a la web de la FBME per a la seva consulta.

Un comentario

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *