Notícies FBME

COMUNICAT DE LA JUNTA ELECTORAL DE LES ELECCIONS A LA FEDERACIÓ BALEAR DE MUNTANYISME I ESCALADA

Com sabeu, el dia 8 de gener s’acaba el termini perquè el Tribunal Balear de l’Esport (TBE) resolgui el recursos presentats contra les resolucions de la Junta Electoral. A partir d’aquesta resolució, es poden començar a demanar els avals necessaris per concórrer a les eleccions a assembleistes.

Avui hem consultat al TBE si ens notificarien en termini la resolució esmentada. Ens han comunicat que, fins dilluns dia 11 de gener, no podrem consultar-ho. Per tant, i havent-ho comentat amb la Direcció General d’Esports i davant la possibilitat que el TBE no admeti els avals presentats en data anterior a la resolució de les reclamacions (com ha passat alguna vegada), ens veiem obligats a comunicar-vos que espereu a presentar els avals fins que no disposem de la resolució del TBE. És important que els avals tenguin la data posterior a la resolució del TBE.

Tant si hi ha reclamacions com si no n’hi ha, el TBE ens ho ha de notificar.

De seguida que el TBE ens notifiqui la resolució a les reclamacions, o la no existència de cap reclamació, aleshores els censos esdevindran definitius i es podrà procedir a la petició dels avals per esdevenir assembleista.

És una qüestió aliena a la Junta Electoral, per això vos demanam comprensió i paciència en aquest procés que tot just acaba de començar.

Publicarem aquest escrit a la secció Eleccions FBME de la pàgina web i es notificarà a persones i entitats interessades.

Salutacions i bon any

La Junta Electoral

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *