Notícies FBME

Procés de tancament d’any plataforma Play Off

Benvolguts companys, amics i federats 

A l’estar pròxim ja el tancament d’any, agrairíem la màxima col·laboració possible, perquè  s’anessin abonant totes les factures pendents de pagament que tingueu, i així agilitzar el  tancament del programa Play Off per a l’obertura de la nova temporada. 

Si us plau, reviseu la vostra plataforma de club del Play Off, la qual està actualitzada amb la  facturació fins al 31 d’octubre. 

El proper dia 1 de desembre facturarem les llicències i assegurances temporals que hi hagi  hagut en el mes de novembre, i el dia 14 de desembre quedarà tancada la plataforma i no es  podrà tramitar cap llicència més fins a la nova obertura de temporada. 

Els clubs que tinguin factures pendents de pagament de l’any 2020, no podran tramitar cap  nova llicència fins liquidar les pendents. 

Properament us informarem sobre les quotes 2021, que ja us avanço que no tindran variació de  preus, i sobre el procés d’inici de sol·licitud i tramitació de les noves llicències per al 2021. 

Com a novetat important i destacable, he d’informar-vos que no hi haurà llicència o carnet en  plàstic com fins ara, tret d’alguna excepció que ens ho sol·liciti expressament, sinó que serà  digital a través d’una aplicació en els vostres mòbils. 

Ja hem anat informant anteriorment sobre això i torno a adjuntar-vos un manual sobre la seva  descàrrega i instal·lació. 

És indispensable que l’adreça de correu electrònic que figura a la base de dades del Play Off de  tots els vostres federats sigui la correcta, perquè en cas contrari no podran instal·lar-se les claus  que enviarem a cada federat per a la seva instal·lació. 

Us preguem encaridament i amb temps suficient, que aneu avisant als vostres socis federats  d’això per evitar protestes i col·lapses innecessaris en la correcta descàrrega i instal·lació de  l’aplicació i llicència.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *