Cursos EBAM,  Notícies EBAM,  Notícies FBME

PROVES D’ACCÉS ESPECÍFIQUES PELS ENSENYAMENTS DE TÈCNIC ESPORTIU

Segons ens han informat des de la Direcció General de Planificació Ordenació i Centres, les proves d’accés específiques pels ensenyaments de tècnic esportiu queden de la següent manera:

TÈCNIC ESPORTIU DE NIVELL I: 19 de setembre

TÈCNIC ESPORTIU DE NIVELL II: 19 i 20 de setembre

Igualment s’ha de tenir en compte que, a falta de 2 mesos, aquest calendari és orientatiu i pot sofrir modificacions en funció de l’evolució de la situació actual. 

Adjuntem la resolució amb tota la informació.

Resolució + Annexes

10 Comentarios

    • admin

      Buenos días Luis,

      Cuando estén los cursos preparados se avisará. De todas maneras, ya te informo que las pruebas de acceso para los cursos serán el 19 de setiembre.

      Un saludo.

  • Alejandro

    Hola,
    Quería saber si las enseñanzas se imparten todas en mallorquín ya que soy de fuera y no lo hablo, supongo que sería un problema para seguir las clases y examinarme. Gracias y saludos!

  • Rita Victòria Medina Taltavull

    Bon dia,
    voldria saber si el fet de ser llicenciada en INEFC i estar donant classes al cicle de grau mitjà de conducció en el mòdul de Senderisme entre altres, em convalida el grau I i em podria inscriure al grau II de barranquisme i/o muntanya.
    Grasis

      • Rita Victòria Medina Taltavull

        Bon dia,
        ara m’inscriuré, però presentant una instància per no haver de fer ser les proves d’accés ni el bloc comú del nivell 1 de Muntanya i escalada; ¿ he de presentar igualment la factura de pagament o em puc esperar a saber la resposta abans de pagar?

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *