Notícies FBME

NOVETATS DE LA NOVA NORMALITAT

Benvolguts amics, companys i federats

Un cop superada la fase 3 i avançant cap a l’anomenada «nova normalitat», us informem que reprenem a partir d’avui completament l’activitat federativa i posem en el vostre coneixement els principals passos que es donaran a partir d’avui:

El divendres 26 de juny, es reunirà la Junta Directiva de l’FBME i en aquesta reunió, es tractaran diferents assumptes i es fixaran les dates, tant per a l’Assemblea Ordinària com per a l’Assemblea Extraordinària, avantsales de tot el procés electoral .

Com bé sabeu, aquesta Assemblea estava fixada inicialment per al passat dia 4 d’abril, però ens vam veure obligats a suspendre-la per causes òbvies que per desgràcia, tots sabem i coneixem i referides a la pandèmia i confinament que hem patit pel COVID-19.

A l’Assemblea Ordinària, a part de presentar les respectives memòries d’activitats i el resultat de l’exercici passat 2019, juntament amb el projecte esportiu i el pressupost per a aquest exercici 2020, es procedirà a la definir la data de l’Assemblea Extraordinària, que definirà la composició de la Junta electoral, que serà la que supervisarà tot aquest procés electoral.

En propers correus i comunicacions, us tindrem informats de totes les novetats del procés.

Per celebrar la tornada a la normalitat, a la reunió de la Junta Directiva de l’FBME de divendres que ve, farem un sorteig entre tots els afiliats a la Federació, d’una magnífica motxilla Trangoworld mod. Shalate 45L.

El nom del guanyador serà publicat a la nostra web i xarxes i avisat personalment perquè pugui recollir-la.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *