Notícies FBME

REPTE 54 MILS DE LA SERRA DE TRAMUNTANA

REPTE «ELS 54 MILS DE LA SERRA DE TRAMUNTANA»

QUÈ ÉS?

Aprofitant que ja podem tornar a trescar per les nostres estimades muntanyes, us proposem el repte de completar els 54 mils de la Serra de Tramuntana. Com sabeu, a Mallorca existeixen un total de 54 punts que superen els 1000 metres d’alçada, tots ells ubicats dins la Serra de Tramuntana. El Puig Major constitueix el punt més elevant de l’illa amb els seus 1.445 metres i el Puig Roig, amb 1.003 metres, és el més petit de la familia dels «mils».

Des de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada us animem a participar d’aquest repte que us portarà a conèixer no només les cotes més altes del territori mallorquí, sinó també la fauna, flora i els camins més característics i inòspits de la geografia mallorquina.

Podeu consultar la llista dels 54 mils aquí.

 

COM FUNCIONA?

Per poder acompanyar-nos en aquest repte, us heu de registrar a la web www.sumiloc.com i cercar el repte «54 mils de Mallorca» que trobareu en el següent enllaç: https://sumiloc.com/retos/54-miles-de-mallorca

Així doncs, cada cop que completeu un cim, heu d’introduir les dades de la vostra a la pàgina de SUMILOC i l’aplicació automàticament anirà emplenant la llista dels 54 mils. A la fitxa de cada mil hi podeu apuntar tota una sèrie de comentaris (data, dificultats, track, resenya, elements que hi heu trobat, etc.).

 

QUÍ POT PARTICIPAR?

Qualsevol persona interessada pot afegir-se al repte, tot i que les persones federades amb la FBME disposen d’una sèrie d’avantatges amb l’assegurança d’accidents, també poden disposar de prioritats a la pròpia pàgina de SUMILOC.

 

ENS ACOMPANYES A DESCOBRIR #ELS54MILS ?

 

 

Un comentario

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *