Accessos a la natura,  Escalada,  Notícies FBME,  Torrents i barranquisme

NOVETATS AUTORITZACIÓ BARRANCS I ESCALADA A LA SERRA DE TRAMUNTANA

A partir d’avui es posa en marxa una plataforma digital per poder obtenir l’autorització per a la pràctica de barranquisme i escalada al Paratge natural de la Serra de Tramuntana, de manera automática. Ha estat una de les demandes que ve fent la nostra federació en les diferents reunions que s’han mantingut i que, per fi, s’ha aconseguit. Agraïm a la Conselleria de Medi Ambient i al servei d’autoritzacions la posada en marxa d’aquest nou servei que segur facilitarà molt els tràmits.
L’autorització:
  • És individual i autoritza només a la persona que la sol·licita. No es pot emetre per grups de persones, ni genèrica per a tots els membres d’una entitat/club o empresa de turisme d’aventura.
  • Té una durada d’un any des de la data d’autorització i és renovable.
  • És gratuïta
  • No permet la realització de l’activitat a totes les localitzacions del Paratge natural. Hi ha zones amb limitacions per motius de conservació. Aquestes zones limitades es poden consultar a l’enllaç que apareix a la mateixa autorització, i poden sofrir modificacions, per la qual cosa, convé consultar aquest enllaç abans de realitzar l’activitat. La informació s’anirà actualitzant amb les dades del seguiment dels hàbitats i de les espècies de l’espai protegit.
  • Durant la realització de l’activitat s’ha de dur sempre una còpia de l’autorització. 
  • És independent de les autoritzacions que hagin d’emetre altres administracions i/ o els titulars de dret dels terrenys on es desenvolupa l’activitat.
IMPORTANT. Totes aquelles persones que a data d’avui ja havien presentat la sol·licitud d’autorització correctament, no han de tornar a fer la sol·licitud; rebran un correu electrònic amb l’autorització digital corresponent. Això no obstant, l’activitat no estarà autoritzada fins que no es rebi el correu electrònic amb el document pertinent.
Teniu tota la informació en el següent enllaç:
http://www.caib.es/sites/espaisnaturalsprotegits/ca/com_sollicitar_una_autoritzacio-22089/ 

Un comentario

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *